joi, 24 decembrie 2015

      Următoarele mesaje vă sunt la dispoziție din partea blogului nostru, special create cu ocazia frumoasei zile de primăvară, 1 Martie, pentru că știm cât de greu e uneori să găsim câteva cuvinte potrivite pentru a le scrie pe o felicitare sau pentru a le rosti persoanei speciale căruia îi dăruim mărțișorul, și de asemenea mai știm că de cele mai multe ori contează mai mult mesajul care însoțește firul alb cu roșu decât mărțișorul în sine. Așa că noi vă propunem câtev mesaje originale, frumoase și drăguțe pentru a le dărui persoanei dragi împreună cu micul dar de 1 Martie!


      Mesaje pentru prietene, apropiate
                
      1. Primește acest mărțișor în care se împletesc firul alb al curățeniei cu cel roșu al energiei, și lasă-l să-ți aducă o rază de primăvară transpusă într-un zâmbet în această zi frumoasă de 1 Martie.

      2. Îți ofer acest mărțișor cu aromă de primăvară,
          Cu culoarea fluturilor care zboară,
          Cu fâlfâitul de aripi ale păsărilor ce încep să cânte.
          Lasă acest mic dar al meu pentru tine de 1 Martie să te-ncânte!

      3. Lasă mărțișorul ce ți-l dăruiesc să te ducă cu gândul la legănatul florilor de primăvară în adierea lină a vântului, la cântecul lin de rândunele care încep să vină, la razele de soare care încep să încălzească pământul. Lasă culoarea primăverii să îți intre în suflet, iar acest mărțișor să îți amintească de ea mereu când îl porți, făcând să îți apară cel mai frumos accesoriu: zâmbetul tău.

      4. De 1 Martie îți ofer acest mărțișor împreună cu urarea unei primăveri pline de culoare, de fericire, de arome florale primăvăratice și lumină călduroasă!

      5. Firul alb cu cel roșu se împletesc decorând mărțișorul pe care ți-l dăruiesc cu drag, pentru a simboliza prosperitatea pe care ți-o urez și aroma de primăvară pe care o doresc sufletului tău. Fie ca primăvara această să îți fie plină de fericire!

      6. De 1 Martie vreau să îți ofer
          Un mărțișor frumos, dar nu știu ce s-aleg.
          Ajung la concluzia că frumusețea cea mai mare,
          E zâmbetul pe buzele tale.
          Acceptă acest mic dar din partea mea,
          Legat cu fir roșu de fluturi și fir alb de nea,
          Poartă-l în piept sau poartă-l în sufletul tău,
          Și lasă-l să te facă să zâmbești a primăvară mereu!

      7. La fel cum ghiocelul răsare primul din zăpadă
          Și vestește venirea primăverii luminoasă, caldă,
         Lasă mărțișorul acesta cu fir alb și fir roșu legat
         Să răsune-n cântul primăverii în sufletul tău minunat!

      8. Fie ca ciripirul melodios al rândunelelor și izul parfumat de liliac și zambile delicate să îți aducă atmosfera primăverii în suflet, să te încarce cu energie, cu lumina și aerul cald primăvăratic. Luna lui Martie să îți aducă fericire, iar în această primă zi de primăvară, primește mărțișorul meu ca un simbol al acestui fermecător anotimp!

      9. Fie ca lumina primăverii să îți pătrundă în suflet cu puritatea firului alb și intensitatea firului roșu al mărțișorului pe care ți-l ofer, să îți umple inima de căldură și culorile floratice de martie!

      10. De 1 Martie, al primăverii vestitor,
            Îți ofer cu drag, simbolic, un mărțișor,
            Să-ți aducă-n suflet vestea acestui anotimp,
            Culoarea și lumina lui să-ți aducă un zâmbet fericit!


                 Mesaje pentru profesoare

      1. Fie ca luna lui Martie să vă aducă un început de primăvară luminos și călduros, iar acest mărțișor să fie simbolul subtil culorilor primăvăratice!

      2. Primiți aces mărțișor, menit să vă aducă un zâmbet și o adiere primăvăratică de Martie, florală, parfumată. O primăvară cât mai frumoasă!

      3. Lăsați acest mărțișor să vă vestească, precum un prim ghiocel, venirea căldurii și luminii de primăvară, în acest 1 Martie minunat!

                  Mesaje pentru mame

      1. Dragă mamă, de 1 Martie îți ofer acest mărțișor legat cu fir alb precum puritatea sufletului meu și roșu precum iubirea ta pentru mine. Acceptă-l și lasă-l să îți aducă în suflet o primăvară minunată!

      2. Să ai o primăvară minunată,
          Plină de culoare, călduroasă, minunată,
          Care să-nceapă cu un mic simbol de la mine:
         Un simplu mărțișor, cu drag, mămico, pentru tine!


      3. Lasă fluturii colorați, narcisele și zambilele parfumate și firul roșu cu alb al lui Martie, care învelesc mărțișorul meu, să îți aducă o primăvară superbă plină de fericire, scumpa mea mamă!


      Mesaje pentru iubită

      1. Draga mea, acest umil mărțișor primește,
          Legat cu fir roșu ca dragostea ce ne unește,
          Împletit cu fir alb ca puritatea ta când zâmbești.
          De 1 Martie, îți doresc o primăvară ca-n povești!

      2. Fir roșu - dragostea din inima mea pentru tine.
          Fir alb - zăpada ce pleacă din primăvara ce vine.
          Mărțișor - simbol al unei primăveri frumoase ce-ți doresc,
          O primăvară în care să zâmbești mereu când îți spun Te iubesc!

      3. Iubito, mărțișorul acesta este un mic simbol al primăverii pe care dorsc să o răspândesc în sufletul tău cu iubirea mea, o primăvară de vis pe care vreau să ți-o stârnesc în suflet în orice anotimp, cu fiecare sărut, cu fiecare atingere, cu fiecare privire. De 1 Martie îți doresc o primăvară minunată!

      4. Îți doresc o primăvară cu nuanțe rozalii și violet cu parfum subtil de zambile, tente galbene de narcise, cu căldură și lumină de soare, și un curcubeu colorat precum diversitatea lalelelor. Fie ca toate florile primăvăratice să înflorească în sufletul tău și să îți aducă zâmbetul pe buze. Primește mărțișorul meu ca un simbol al acestor minunății, legat cu fir alb ca puritatea zâmbetului tău, și roșu ca intensitatea iubirii noastre. Să ai o primăvară superbă!



      Atenție la cum oferiți mărțișoarele! Modul în care sunt oferite acestea contează mai mult decât obiectul în sine. Sperăm că mesajele noastre v-au fost de folos. Domnilor, așteptăm să ne spuneți care mesaje le-au plăcut cel mai mult doamnelor și domnișoarelor! De asemenea, blogul nostru așteaptă propunerile și cererile voastre pentru mesaje personalizate. Garantăm originalitatea fiecărui mesaj pe care vi-l prezentăm.
      Pentru doamne și domnișoare, echipa urareata.blogspot.ro vă urează o primăvară minanată, plină de lumină și căldură, alături de cei dragi!
Previous Post
Next Post

post written by:

0 Comments: