joi, 31 decembrie 2015


      Știm că în Ajunul Noului An, gospodinele nu se mai văd cu treaba, domnișoarele fac ultimele pregăriri, își realizează rochițele și machiajele, domnii de asemenea se gătesc de petreceri, totul este în toiul pregătirii. În aceste circumstanțe, puțină relaxare și detașare nu strică, ci din contră, e chiar binevenită. Iar pentru asta nu e nevoie de mai mult de un mesaj frumos care să aducă un zâmbet frumos pe buze. Următoarele mesaje sunt construiete unul câte unul pentru această ocazie!

       Mesaje de Ajun de An Nou pentru părinți

      1. Mămico, ai fost în toi cu pregătirile de dimineață până seara. și totul este atât de frumos. Îți doresc să ai un An Nou minunat, iar acest Ajun să fie atât de frumos încât să fie demn să prevestească cât de special va fi Anul Nou. Să ai un Ajun de Revelion fericit!

      2. Tată, haide să ne pregătim, să punem șampania pe masă și să setăm muzica pentru petrecerea de Anul Nou, să facem acest Ajun să preceadă frumusețea petrecerii de Revelion. Un Ajun de An Nou minunat!

      3. Sărmăluțele și prăjitura-s gata,
          Mama-i cu pregătirile-n toi,
          Iaca acum se gătește și tata,
          S-avem un Ajun de An Nou superb și noi!

      4. Aho, aho, dragi părinți.
          Stați puțin și vă gândiți.
          Printre câte pregătiți,
          Să vă mai și odihniți,
          Acuși vine Anul Nou, părinți iubiți,
          Trebuie să vă amintiți,
          Ia mai stați să și zâmbiți, măi,
          Să fiți veseli, fericiți, hăi. hăi...


      Mesaje de Ajun de An Nou pentru iubit

      1. Toate pregătirile pe care le facem acum, părul pe care mi-l aranjez pentru tine și rochia pe care am să o port pe gustul tău, sunt ca să avem un Revelion minunat împreună. Așa că hai să facem și ziua aceasta de dinainte, precum celelalte, plăcută, minunată. Să ai un Ajun de An Nou minunat, iubitul meu!


      2. Între timp, când ne pregătim,
          Mai un sărut, mai ne zâmbim,
          Mai o scurtă, iubitule, îmbrățișare...
          Să ai un Ajun de Revelion superb e a mea urare!


      Mesaje de Ajun de An Nou pentru iubită

      1. Ne pregătim, ne aranjăm,
          Ultimele lucruri le punctăm,
          Iubito, însă, nu vreau să uit să-și spun
          Să ai, înainte de Revelion, un minunat Ajun!

      2. În timp ce îți pregătești coafura, îți aranjezi rochița și pantofiorii pentru Anu Nou, pe lângă celelalte zeci de pregătiri pentru aceasta noapte specială dintre ani, să nu uiți să îți pui și zâmbetul pe care vreau să îl porți mereu, cu care m-ai cucerit și mă cucerești în fiecare zi. Să ai un Ajun de An Nou minunat, iubito!


      Mesaje de Ajun de An Nou pentru prieteni

      1. Când pregătirile sunt în toi,
          Ne mai amintim, oare, de noi?
          Să nu uităm, prieteni, să zâmbim,
          Un Ajun de An Nou minunat să ne dorim!

      2. Îți doresc să ai un Ajun de An Nou minunat, care să prevestească ce frumoasă va fi noaptea dintre ani, în care o să uităm de toată oboseala pregătirilor și vom zâmbi cu toții. Un Ajun de Revelion minunat să ai!


      Așteptăm, ca întotdeauna, cereri și păreri, precum și voturi pentru cel mai inspirat mesaj. Un Ajun de An Nou fericit vă urează și echipa urareata.blogspot.ro. Numărătoarea inversă pentru intrarea în Noul An 2016 a început!
Previous Post
Next Post

post written by:

0 Comments: