Mesaje personalizate

Blogul nostru va ofera gratuit cele mai frumoase mesaje: originale, unice si aparte. Si cu siguranta orice mesaj alegeti din categoriile noastre, acesta isi va indeplini scopul si anume de a smulge un zambet persoanei iubite, datorita voua.
Insa exista momente si situatii in care chiar si un mesaj public nu e de ajuns. Atunci cand o persoana este intr-adevar speciala pentru noi, dorim sa ii oferim ceva cu totul nou, cu totul inedit, pe care doar noi i-l putem oferi si sa nu mai aiba nimeni. Sa fie absolut creat pentru acea persoana.

Iar pentru a va ajuta in astfel de momente, suntem noi aici! Fie ca e vorba despre iubit sau iubita, despre parinti sau copii, despre profesori, despre sefii de la munca sau prieteni, noi suntem aici la dispozitia voastra. Asteptam cererile voastre, alaturi de persoana speciala careia doriti sa ii transmiteti mesajul. In functie de informatiile pe care ni le acordati si detaliile pe care doriti sa le includem in text, noi va trimitem in cel mai scurt timp posibil mesaje personalizate speciale, create intru totul de noi, cu grija, acuratete, atentie si emotie, numai pentru persoana respectiva, pentru numai 1€. Voi veti avea de castigat timp, si aprecierea persoanei de langa voi, iar noi ne vom asigura ca mesajul sa fie pe placul dumneavoastra, si sa isi gaseasca locul dorit in inima celui/celei care il va primi!
Pentru mai multe detalii legate de reducerile pentru mai multe mesaje, sau felicitari/invitatii electronice sau realizate manual, nu ezitati sa ne contactati!
Asteptam cu drag solicitarile voastre!

Contact: urareata@gmx.com

0 comentarii:

Urarea ta | felicitari, mesaje, urari, texte, sms-uri pentru zile speciale © 2015. All Rights Reserved | Powered By Blogger | Blogger Templates

Designed bySpeckyThemes