duminică, 3 ianuarie 2016



Celor apropiaţi, cărora le dorim binele din toată inima, le dorim fiecare clipă să fie minunată, plină de liniște. Fie că ne rugăm pentru prietenii, iubiţii, iubitele, părinţii, familia sau copiii noștri, fie pentru lumea întreagă sau pentru noi înșine, câteva gânduri bune ne aduc mereu mai multă încredere și liniște sufletească. Iar pentru aceste rezultate, blogul nostru vă stă la dispoziţie cu mesaje creștine luminoase și călduroase, care să vă înfrumuseţeze seara voastră și a apropiaţiilor voștri, aducându-le în inimi iubirea pentru Dumnezeu, și iubirea Lui pentru fiecare din noi. Toate aceste mesaje de noapte bună sunt mesaje unice scrise de noi din suflet, special pentru voi!


1.
Când noaptea se va așterne, nu te teme!
Ca eu te voi veghea, luminând cu stele
Simte a mea călduroasă mângâiere
Şi lasă-ţi acum grijile, să îţi piere.

2.
Noapte rece se lasă peste crengi uscate,
Ninge, cu flori dalbe peste culmi întunecate.
Sentimente, trăiri, toate amestecate.
În casă, pereţii sunt calzi. Miros dulce de bucate.
În sobă pocnesc lemne, ard dorințe.
Vino în pat, te ating pe pleoape, odihnește-te…
Șoptesc cu a mea lăuntrică dragoste.
Somn ușor, vise plăcute să ai la noapte.

3. Pe cerul ca de smoala, dansează îngeri de lumina. Ei te vor proteja când tu vei dormi, în linişte.  Cu aripile lor îți vor atinge pielea, să ai vise frumoase și inima plina de iubire.  Zîmbește și simte căldura… lăsați corpul să devina uşor, noapte bună.

4.  Noapte aduce liniștea din ințelepciunea lui Dumnezeu. Trage plapuma pe tine, de ce iți faci asa de multe griji? Ai încredere în El și totul va fi bine.  Eliberează-ţi mintea şi cultiv-o cu gânduri bune.  Găsește în interiorul tău, iubirea necondiționată asa cum ți-o poarta El ție. Haide să te culci, EL e mereu cu tine. Noapte bună!
5. Fie ca intunericul din noapte, lumina ta fagaduita de Dumnezeu sa o strapunga.  In spatele tau sa lasi urme de speranta si cu bunatatea si credinta ta, sa ii inspiri pe toti. Sa visezi frumos si sa ai un somn odihnitor.  Gandurile pozitive sa te insoteasca, in aceasta noapte lunga,  noapte buna!

6. Îngeraş frumos, dormi acum când domnul fruntea ti-o saruta. Simte-i iubirea si las-o sa te copleșească.  Strange-ti ursuletul la piept si respira usor… totul e in regula.  Să dormi bine, îngerii te vor veghea în fiecare clipa. Noapte bună îngeraş frumos. 

7.  Maria, Maica sfântă, îți aprinde o candela să îţi fie farul din noapte. Apoi ea cu iubire te învelește. Își pune mana pe fruntea ta, să îi simţi căldura ocrotitoare şi să o lași să ardă în inima ta ca o flacăra de speranță.  Când te vei trezii, vei avea un zambet pe faţă şi o stare de bine toată ziua. Haide să dormi acum, vise frumoase să ai, noapte bună.

8. Cu îngerii ținându-i de mana, vei pasi pe nori, apoi ei te vor duce să bei din fantana lui Dumnezeu, să iei decizi intelepte iar speranţa şi lumina să te călauzească la fiecare pas. Asta vei visa cand vei adormi, vei avea cel mai minunat vis, fă asta se întâmple asta acum haide, e tarziu. Noapte bună!

9. Închide ochii liniștit. Ce vezi? Întuneric? Negru? Atunci amintește-ţi că Eu sunt cu tine. Amintește-ţi că la fel cum Eu am făcut Lumina, tot Eu am făcut și Întunericul. Așa cum sunt în Lumină, asemenea sunt pretutindeni și în Întuneric, însoţindu-te și călăuzindu-te în fiecare pas. Acum închide ochii din nou. Acum nu mai vezi întuneric. Pentru că mă vezi pe mine radiind de lumină și iubire. veghindu-ţi somnul dulce al nopţii, printre cerurile viselor. Adormi cu mine în gândul tău. Noapte bună!

10. Pleoapele să ţi se închidă și somnul să se așterne peste mintea și trupul tău, conducându-te în lumea mistică a viselor, în locul liniștit și odihnitor al nopţii. Nu-ţi fie teamă, Domnul nostru e sus întotdeauna să ne apere și să ne vegheze. El să îţi ocrotească somnul dulce și să își reverse iubirea și grija asupra ta prin vise line și frumoase. Noapte bună! 

Previous Post
Next Post

post written by:

2 comentarii: