duminică, 1 mai 2016

      Iată că am ajuns și în Sfânta Zi de Paște, în care Lumina Învierii Mântuitorului Iisus Hristos ne cuprinde și ne încălzește sufletele. Adu lumină și celor dragi, precum și fericirea de a te știi aproape, urează-le iubire, pace și un Paște fericit, ajutându-te de cele mai frumoase și originale mesaje de Paște pe care ți le punem la dispoziție!

Mesaje pentru cei dragi:


      1. Fie ca Lumina Paștelui să vă pătrundă în inimi alături doar de bucurii și liniște sufletească. Învierea Mântuitorului să vă aducă primăvara pe fețe și zâmbetul în suflete voastre. Hristos a Înviat! Să aveți numai sănătate, noroc și parte de iubire și înțelegere în familie! Paște fericit!

      2. Deschideți-vă porțile inimilor și primiți Învierea lui Hristos sub forma bucuriilor, sănătății, prosperității și a fericirii pe care v-o urez acum din tot sufletul, alături de cele mai frumoase gânduri și un Paște fericit! Hristos a Înviat!

      3. Fie ca Iepurașul să îți aducă tot ce îți dorești, să vină cu ouă roșii, cu cozonac și dulciuri bune, cu bani și sănătate, fericire și voie bună, noroc și înțelegere și, cel mai important, Lumină binecuvântată și un Paște fericit alături de cei dragi! Hristos a Înviat!

      4. Îți urez din suflet un Paște fericit care să îți umple sufletul de fericire și căldură, de Lumina Învierii de bucurie și sănătate. Dumnezeu să-ți binecuvânteze sufletul în iubirea sa, iar Iepurașul să vină plin de daruri alese pentru tine! Hristos a Înviat!

      5. Fie ca Sfintele Paști să vă lumineze sufletul, să vă îmbălsămeze inimile cu binecuvântarea divină și să vă umple zâmbetele de fericire și sănătate. Casa să vă fie luminată, sufletele încurajate, iar masa plină. Hristos a Înviat, și un Paște fericit!

      6. Noaptea Sfântă în care Mântuitorul Iisus Hristos a Înviat, urmată de această zi preasfântă de Paște, să vă aducă numai bucurii în suflete și pe fețe, zâmbete și fericire, sănătate și liniște sufletească. Lumina Învierii să vă pătrundă în suflete și în case și să lumineze cu flacăra iubirii divine pentru tot anul! Hristos a Înviat! Un paște fericit vă urez!


      7. Ouă roșii să ciocnim,
          Fericirea s-o simțim,
          Lumina Învierii s-o primim,
          Un Paște fericit să sărbătorim!
          Hristos a Înviat!



      8. Învierea lui Hristos să ne binecuvânteze,
          În suflete fericire și sănătate să ureze,
          Să sărbătorim cu toții Învierea Sfântă, fericiți,
          Paște fericit vă urez, prieteni iubiți,
          S-avem sufletul liniștit și luminat,
          Să simțim împreună și să spunem: Hristos a Înviat!


Mesaje creștine de mulțumire pentru Dumnezeu:

      1. Iisuse, pentru noi te-ai răstignit, pentru noi Ți-ai jertfit trupul pe cruce și ai pătimit. Pentru noi ai colorat ouăle în Preacurat sângele Tău, și pentru noi Te-ai trezit și ai Înviat, oferindu-ne veșnic Lumina și Iubirea ta Preasfântă! Îți mulțumim, Doamne! Dă-ne sănătate și iubire, fericire și Lumină, fii alături de noi în fiecare zi și ajută-ne să îndeplinim voia ta! Hristos a Înviat! Amin!

      2. De Sfintele Paști sărbătorim Învierea Ta Prealuminată, Iisuse, îți sacrificăm mielul și ciocnim ouăle peste care s-a vărsat purul Tău sânge! Mulțumim, Doamne, pentru Lumina și iubirea ta, pentru fiecare clipă în care ai pătimit și te-ai jertfit întru fericirea noastră! Amin! Paște fericit tuturor! Hristos a Înviat, dragi prieteni!

      Un Paște fericit vă dorește și echipa http://urareata.blogspot.ro , și vă urează numai fericire și bucurii, sănătate și lumină în case și în suflete alături de toți cei dragi! O masă îmbelșugată și daruri de la Iepuraș! Hristos a Înviat!

      TU ce gătești pentru masa de Sfintele Paști?
      Iată care sunt cele mai vestite tradiții de Paști! TU le aplici?
Previous Post
Next Post

post written by:

0 Comments: