duminică, 6 decembrie 2020

Mesaje de Mos Nicolae scrise din suflet, pentru cititorii blogului https://urareata.blogspot.ro!

Fie ca aceste urări de Mos Nicolae sa fie ca o candela de lumina și să vă facă sărbătorile de iarnă mai plăcute!

Trimiteți aceste mesaje de Mos Nicolae persoanelor importante din viata, dumneavoastră pentru a împărtăși aceasta bucurie.


1. Fie ca Moș Nicolae să te binecuvânteze cu lumina lui în această noapte sfântă și să îți lase în ghete cele mai alese daruri și cele mai frumoase gânduri!

 

2. Sărbătorile de iarnă încep cu această sfântă zi de 6 Decembrie, când așteptăm cu sufletul la gură sosirea lui moș Nicolae și retrăim momentele călduroase din copilărie, bucuria pregătirii ghetelor și celebrarea dăruinței și a speranței. Să ai parte de cea mai frumoasă celebrare a Sfântului Nicolae, alături de familie și toți cei dragi. Îți dorim cele mai frumoase sărbători de iarnă!

 


3. În vremuri grele, cea mai bună alinare o aduce iubirea și armonia din familie, momentele petrecute alături de cei dragi în așteptarea lui Moș Nicolae. Fie ca această sărbătoare să îți aducă toată liniștea sufletească și bucuria în familie și în viață.

 


4. De Moș Nicolae îți ofer în dar o nuielușă cu clopoțel al cărui clinchet să-ți fredoneze povestea sărbătorilor de iarnă; cu o crenguță de brad a cărei prospețime să-ți parfumeze casa și să-ți aducă prosperitate în familie; și cu decorațiuni colorate care să-ți aducă un strop din bucuria și magia zilei de 6 Decembrie! Să ai o sărbătoare plină de iubire alături de cei dragi!

 

Mesaj Mos Nicolae

5.

Fie ca Moș Nicolae să vină

Cu daruri din belșug și lumină,

Să-ți aducă magia cadourilor și iubirea familiei îndată,

Dulceața primei sărbători de iarnă într-o ciocolată,

O crenguță ninsă de brad cu multă prosperitate,

Un ceai cald cu multe urări de sănătate,

Iubirea divină din această sfântă zi,

Zâmbetul larg de când eram copii,

Și ca simbol al norocului, o nuielușă,

Ascunse cu drag în ghetele lustruite la ușă!

 

6. În această zi sfântă de sărbătoare, când focul arde în șemineu, fie ca lumina lui să-ți amintească de dragostea Sfântului Nicolae și să-ți umple sufletul de speranță, liniște și dăruință. Amintește-ți de cei săraci sau îndepărtați, strânge-ți familia mai aproape și lasă-te învăluit de magia divină a sărbătorilor de iarnă! Un Moș Nicolae bogat și fericit!

 

Previous Post
Next Post

post written by:

0 Comments: