joi, 18 februarie 2016

mesaj incurajare flori      Cu toții avem zile în care ne simțim deziluzionați, momente de dezamăgire, clipe de tristețe, mâhnire, amărăciune și poate chiar depresie. Iar mesajele prietenilor și ale apropiaților, faptul că ei ne sunt alături, sunt singurele care ne pot face să zâmbim, să ne găsim puterea de a merge mai departe, să continuăm să luptăm și să ne bucurăm de clipele vieții, să regăsim entuziasmul de a trăi și de a descoperi în fiecare zi că viața este frumoasă!
      De aceea, noi vă punem la dispoziție mesaje de încurajare pe care le puteți trimite gratuit prietenilor voștri, apropiaților, celor triști, pentru a le aminti că sunteți acolo pentru ei și pentru a le reda un zâmbet pe buze cu ajutorul unor mesaje frumoase, scrise din inimă, cu iubire și sensibilitate. Mesaje pe care le puteți trimite direct de aici, sau sub formă de felicitări, cu imagini frumoase și sugestive, care oferă zâmbet și bună dispoziție!



mesaj incurajare ingeri      1. O floare frumoasă găsesc pentru tine,
          Haide, zâmbește și fii optimist.
          Primește iubirea și lumina în suflet,
          Uită de griji și fii fericit!

      2. Dacă acum e întuneric, să știi că mâine-i soare.
          Și mâine va străluci, acolo unde acum doare.
          Nu te lăsa-ntristat, căci răul trece și rămâne bine.
          Zâmbește, fii fericit! Soarele va străluci și pentru tine!

      3. Simte mireasma naturii, aerul parfumat,
          Și zâmbește cu chipul tău frumos, luminat,
          Ai curajul să speri, și să visezi neîncetat...
          Zâmbește...Zâmbește acum, om minunat!

      4. Ești trist, te văd cu chipul mâhnit...plouat...
          Așa că am să-ți amintesc, văd că ai uitat...
          Tu ai un zâmbet superb, un zâmbet minunat!
          Așa că fii fericit, haide! Și-n jur totul va fi luminat!

      5. Nu fii trist niciodată, nici deziluzionat.
          Să nu crezi vreodată că ești de lume uitat.
          Continuă să speri, zâmbește și visează,
          Privește sus la Cer, Domnul te luminează.
          Și-n dreapta ta, acolo, mereu te urmează
          Un mic, dulce-ngeraș ce te iubește și te veghează!

     6. Ești trist sau mâhnit? Oprește-te o clipă și privește prima floare pe care o vezi. Uite ce mică este, și cât de frumoasă! Uite ce parfum minunat și plăcut are! Uite ce magică și ruptă dintr-o poveste pare, cu petalele ei gingașe, parcă magice. Acum haide, zâmbește! Lumea e superbă când o privești în modul potrivit. Iar tu, ești o persoană minunată!

      7. Haide, zâmbește, nu te descuraja!
          Ai încredere-n tine, ai și tu steaua ta!
          Fii vesel, hai, și nu te mai îngrijora!
          Doar fii puternic, și restul se va rezolva!

zambeste, viata e frumoasa      8. Desi pui presiune pe o portocală pentru a o strânge cu putere și agresivitate, și o strivești sub degetele tale tale, sucul unei portocale bune are un gust excelent și îți face bine, oferă vitamine, sănătate și un gust plăcut, revigorant. Iar sucul unei portocale mucegăite, extras chiar și cu cea mai mare grijă, conferă neplăceri, boli, și gust îngrozitor. Așa e și omul. Indiferent de presiunile și comportamentul din exterior, ceea ce iese la suprafață și reacțiile omului depind de sufletul și interiorul lui! Nu da vine pe ceilalți pentru modul în care te comporți și nu reacționa în funcție de comportamentul altora! Fii TU și încearcă să devii tu cât mai bun, iar ceea ce e în jurul tău te va urma. Zâmbește și fii fericit, pentru că TU ești MINUNAT!
flori ganduri curate


      9.. Caută câteva clipe de regăsire cu tine. Ai să vezi că lucrurile nu sunt mereu așa de rele. Fii fericit, viața chiar este frumoasă atunci când știi să treci optimist peste orice, și să ZÂMBEȘTI senin!

      10. Nu vezi soarele? Se ascunde? Nu fii trist! Cele mai superbe peisaje în natură sunt atunci când soarele apune. Lumina superbă și optimistă a soarelui regăsește-o pe chipul tău! Zâmbește! Ești o persoană minunată!

      11. Nu fii trist și nu vărsa lacrimi fierbinți. Viața e prea scurtă pentru a plânge din lucruri mărunte. Fii fericit și cu sufletul împăcat...Speră! Visează! Zâmbește...ești minunat!
Previous Post
Next Post

post written by:

0 Comments: